Şifreni mi unuttun ?
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen üye değilseniz burdan kayıt olun.
Google Grupları
Turk PDR grubuna abone ol
E-posta Adresiniz:
2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Başvuru Tarihleri
2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Başvuru Tarihleri ÖSYM internet sitesinden açıklandı.
Ekleyen: Uzm. Klinik Psk. Serdal GÜR | Okunma: 1739 | 16.09.2014

2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Başvuru Tarihleri ÖSYM internet sitesinden açıklandı. Açıklamaya göre 18-25 Eylül tahilerinde internet üzerinden yapılacaktır. Tercih yapabilmek için bankaya 10 tl yatırılması gerekmektedir.

ÖSYM internet sitesinden yapılan açıklma şöyle.

"2014-2015 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan ve yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına, 2014-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır.

Adaylar, 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 18-25 Eylül 2014 tarihleri arasında internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacaklardır. Başvuru merkezlerinden/ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler işleme alınacaktır. Posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilmek istenen Tercih Formları işleme alınmayacaktır.

Ek yerleştirme için tercih ücreti 10,00 TL olacaktır. Tercih işleminden önce bu ücretin yatırılmış olması gerekmektedir. Adaylar ek yerleştirme tercih ücretini, T.C. Ziraat Bankası  ATM ve İnternet bankacılığı, T. Halk Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, Akbank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı  Türk Ekonomi Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, DenizBank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı veya Tüm PTT İş Yerleri aracılığıyla yatırabileceklerdir. Ek Yerleştirme tercih ücreti ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

2014-ÖSYS Ek Yerleştirmeye ilişkin bilgiler, 2014-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda yer alacaktır. Adaylar, 2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Ek yerleştirme için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Kılavuz basılı olarak dağıtılmayacağından adayların ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri yararlarına olacaktır.

Ek yerleştirme işlemleri, 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2014-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2014-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu (15 Eylül 2014)

« Önceki HaberSonraki Haber »

Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız veya facebook hesabınız ile yorum yapın.



 1. Psikolojik Danışmanın Önlük Giymesi Uygun Olur mu?

Evet giymesi gerekir
% 18

Hayrı giymemesi gerekir
% 75

Fikrim Yok
% 7

Toplam Tekil Hit: 3111347
Toplam Çoğul Hit: 22055897
Kimler Online ?
18 Ziyaretçi, 0 Üye
En son üyemiz H.HOCA, Hoşgeldiniz.

Copyright © Turkpdr.com | 2010 | Bu sitede yer alan içerikler kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz ve yayınlanamaz