Şifreni mi unuttun ?
Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen üye değilseniz burdan kayıt olun.
Google Grupları
Turk PDR grubuna abone ol
E-posta Adresiniz:
Yeni Turkpdr.com Yayında
Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız sitemiz nihayet yayında...
Ekleyen: Serdal GÜR | Okunma: 1959 | 02.12.2010

2005 Mayıs ayında başladığımız yolculukla Ocak 2007 yılında önceki yasarıma geçmiştik şimdide bu tasarım ve alt yapı ile hizmet vereceğiz.

Yeni alt yapı ve tasarımımız ile yaklaşık 8 ay önce yayına girmeyi planlamıştık fakat elimizde olmayan nedenlerden dolayı 24 Kasım gibi anlamlı bir günde yeni yayın dönemini başlattık, umarım alanımıza milletimize insanlığa faydalı olabiliriz.

Sitemiz gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmak ve önceki sitemizdeki google uyumluluk sorunu yüzünden dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Günümüzde çoğumuz bir adres çubuğuna site adresi yazarak girmeyip direk google ye girip orda aramada arayacağı konuyu yazıp ilk sayfadaki linklere giriş yaparak işlerini görüyorlar, bizim bundan önceki tasarımımızdaki sitemizde kaynak ve döküman yönünden yeterli bir düzeyde olmasına rağmen bahsettiğim nedenlerden dolayı ziyaret sayımız istediğimiz düzeye gelemiyordu. Bunlardan dolayı değiştirme kararı aldık. Bunun için de aralarında dogrutercih.com ve hangiuniversite.com sitelerini yapan bir şirket ile anlaştık. Şirket ile yazılımcı arasındaki sorunlar yüzünden sürekli sitenin yayını ertelendi ve bizlerde mağdur duruma düşürüldük. Nihayet eksik de olsa yayına girme kararı aldık. Sitemizin eksiklikleri bittiği zaman da paylaşımlarımıza hız vereceğiz. Kalitesi ile farklılığımızı göstereceğiz.

Yeni Sitemizde önemli değişiklikler oldu, bunların ilki önceden kullanıcı adı (nick) ile siteye giriş yapılırken şimdi Mail Adresi kullanıcı adınız oldu.

(Siteye önceden üye olanların üyelikleri silinmedi siteye önceden üye olmuşsanız üye olduğunuz mail adresi ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz...)

Dosyalar bölümümüze dosya ekleyebilirsiniz. Siteye giriş yaptırdıktan sonra Profilinize giriş yapıp dosya gönder linkine tıklayıp dosya gönderebilirsiniz. (Dosya Adı, Dosyanın içeriği, Etiketleme, Resim Ekledikten sonra, sorguya gönderin ikinci sayfa karşınıza çıkacaktır bu sayfad dosyayı gönderebilirsiniz.)

Soru-Cevap Bölümümüze sorularınızı iletebilirsiniz. İlanlar bölümü ile ilanlarınızı ücretsiz olarak paylaşabilirsiniz,

Makaleler, Rehberlik Panosu kısmımıza yazılar paylaşabilirsiniz.

Foto galeri ve Video galeriler kısmımızdan fotograf ve videoları paylaşabilirsiniz. (Video galeri kısmında video paylaşım sitelerindeki enbed kodun sitedeki video ekle kısmna yapıştırarak ekleyebilirsiniz.)

Bazen ve Keşke bölümleri ile de paylaşımda bulunabilirsiniz.

Ayrıca sitemizde halen eksiklikler var bunları bir an önce bitirmek için çalışmalarımız sürmektedir. Yazılımcımız eksiklikleri tamamlamak için elinden gelen çabayı harcamaktadır. Gösterdiği ilgi ve çaba için teşekkür ederiz.

Sonraki Haber »

Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız veya facebook hesabınız ile yorum yapın.



 1. Psikolojik Danışmanın Önlük Giymesi Uygun Olur mu?

Evet giymesi gerekir
% 18

Hayrı giymemesi gerekir
% 75

Fikrim Yok
% 7

Toplam Tekil Hit: 3112477
Toplam Çoğul Hit: 22068182
Kimler Online ?
33 Ziyaretçi, 0 Üye
En son üyemiz H.HOCA, Hoşgeldiniz.

Copyright © Turkpdr.com | 2010 | Bu sitede yer alan içerikler kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz ve yayınlanamaz